Ik heb in de loop der jaren een aantal intensieve trainingen gevolgd, waaronder een trainersopleiding aan de Academie voor Innovatief trainen (www.deacademievoorinnovatieftrainen.nl  ism de Inspiration Company) en trainingen geïnspireerd op The Work van Byron Katie, op Het Inspiratiespel (www.kwaliteitenspel.nl) en op Persoonlijk leiderschap: organiseren en beïnvloeden (Slot & Partners).
Uiteindelijk heb ik besloten om mij exclusief op mijn passie te richten; uitvinden wat mensen beweegt. Daarom ben ik enkele jaren geleden gestart met een opleiding tot integratief psychotherapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (www.academie-psychotherapie.nl).

Vanaf februari 2007 heb ik mijn eigen psychotherapie en coaching praktijk met een locatie in Delft en in Den Haag. Samen met 2 collega’s startte ik therapieinbedrijf (www.therapieinbedrijf.nl
).
Een initiatief om therapie te introduceren in het bedrijfsleven.
Mensen intrigeren me. Dat is de grote aantrekkingskracht van dit werk voor mij. Mijn nieuwsgierigheid helpt mij hier goed bij en geeft mij bij elk contact weer de nodige energie.

Bel of mail me

Terug

© keur&vormgeving